Preview Mode Links will not work in preview mode

May 28, 2022

Besök i studion av Christian Hedegaard, Svensk Försäljningschef på Outfit International som äger varumärkena Seeland och Härkila, prominenta varumärken välkända för de flesta jägare.
Vi pratar trender inom jaktkläder, vad som skiljer Seeland från Härkila och vilka nyheter som är att vänta.
En av...


May 28, 2022

Jag får en stund med Harry Nilsson, pensionerad Hundförare inom Polisen.
Harry berättar om sin karriär inom polisen och några av de insatser han varit med om, dramatiska historier där fara för liv och lem inte är ovanligt. Harry drar sig till minnes räddningen av en 12-årig pojke som tack vare hundens...


May 28, 2022

Nyss hemkommen från en av Europas största djurfodermässor får vi en inblick i vad som händer inom hundfodersbranschen både internationellt och för PrimaDog i Sverige.
Hållbarhet, etik, insektsprotein och nyheten RoghChews diskuteras.
RoughChews är en serie nyheter från PrimaDog baserad på tuggprodukter med...


May 28, 2022

Oliver Mårtensson från Pinewood kommer förbi för att snacka jaktkläder. Vi fastnar särskilt en helt ny typ av vildsvinsbyxor avsedda att bäras under ett par vanliga byxor. Nya ullplagg med premiumfinish, hundförarväst och hållbarhet i klädindustrin är några av ämnena som dryftades. 


May 28, 2022

Patrik Hellström från Ammotec kommer förbi med Steyr Monobloc, en bössa som Krille gärna nämner som en favorit. Vi snackar igenom funktioner och egenheter och gillar bössans finish.

Vi pratar också CZ's nylanserade 600-serie och Haenel Jaeger NXT, en rakrepeter med...