Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 27, 2024

Vi tar tempen på Torbjörn Larsson, Mässgeneral för Swedish Game Fair 2024. Mässan landar i år på Wenngarns Slott, Sigtuna utanför Stockholm. Har du besökt Swedish Game Fair på Tullgarns slott har du en grov idé om hur årets mässa kommer att te sig. 
Utställare, event, viltmat, hundar och mycket mer är att...


Feb 6, 2024

Vi stämmer av läget för älgen, vargen och mycket mer med Daniel Ligné, Svenska Jägareförbundet. 
Älgstammen i fritt fall, hjälteinsats vid Svinpest-utbrottet i Avesta, sälfinger och mycket mer dyker upp i samtalet.
Vi pratar också Gryt- och stövare i sista avsnittet i vår jakthundsspecial med Patrik från...


Jan 23, 2024

Erik och Kristian stämmer av jakterna som skett sedan förra avsnittet. Snö, mycket vilt och spännande sekvenser diskuteras.
Vi ringer också upp Markus Södling, Vilthandläggare vid Länsstyrelsen i Södermanland och pratar igenom Sörmlands första vargjakt på mannaminne som genomförs fram till 15'e Februari....


Nov 19, 2023

Vi pratar Drivande och stötande hundar med Patrik Tengdelius på PrimaDog och Ewa Ekfeldt på Svenska Kennelklubben i vår serie om den svenska hundjakten.
Vi har också besök i studion av Olle Revestam från Skavsta Jakthandel för att stämma av produktnytt och trender inom jakthandeln.
Bland annat en uppdaterad...


Nov 14, 2023

Ny miniserie från SkitJakt!
Tillsammans med PrimaDog's Patrik Tengdelius och Ewa Ekfeldt från Svenska Kennelklubben skall vi titta närmare på och prata mer om hundjakten i Sverige. Hur använder vi våra jakthundar? Vilka jaktformer finns och vilka raser är lämpliga för vilka jaktformer? 
I första avsnittet är...