Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 1, 2024

Andreas Hantoft och Andreas Rosén från Hedin Adventure Car är med och sammanfattar två intensiva mässdagar. Vi pratar om hur mässbesökarna upplevt bilen, hur snacket gått och vad man tar med sig framåt.
Stort tack från oss på SkitJakt!
 

Andreas Rosén och Andreas Hantoft

Lubbis...


Jun 1, 2024

Världsomspännande Vinsch-Ninjan Jon Hertov berättar om hur man gör att ta sig loss om man kör fast, vad man bör ha med sig i bilen och mycket mer.


Jun 1, 2024

Jens Qarlsson från Layfayette kommer förbi med den mängd helt nya produkter, modulär ljuddämpare, radio med uppdaterad Bluetooth, pannlampa med fokus på jakt och nylanserad GPS med stöd för samtliga tillgängliga mobilnät.


Jun 1, 2024

Rebecca från Scandinavian Safe kommer och pratar om livet i ett familjeföretag och historien om hur syskonen tagit över driften av familjeföretaget och satsar framåt. 
Kan man innovera kring en produkt som sett likadan ut sedan hedenhös? Jajjemän!
Bare Metal, Rosa och en mängd andra egenskaper har...


Jun 1, 2024

Lars Björk, Svenska Jägareförbundets representant i Fagersta under hanteringen av utbrottet av Afrikansk Svinpest kommer till studion och berättar om jägarnas totalmobilisering och hur viktig den insatsen varit för att bekämpa svinpesten. Insatsen är den kanske snabbaste och mest framgångsrika insatsen vid...